info@scootpoint.nl +31 640034044

E-scooter verhuur in Vlissingen voor een mooie route door Walcheren

Wil je er deze zomer op uit? Kies dan voor E-scooter verhuur in Vlissingen. Met een elektrische scooter geniet je namelijk nog intenser van een route door Walcheren. Verken ontspannen en in stilte de mooiste plaatsen van de Zeeuwse Kust. Zoals bijvoorbeeld Zoutelande, Domburg, Veere én Middelburg. Tijdens het rijden van route Walcheren bezoek je natuurlijk ook de leukste bezienswaardigheden. Want met E-scooter verhuur in Vlissingen kom je op de mooiste plekjes. Zeeuwse pareltjes die voor automobilisten verborgen blijven.

Route Walcheren rijden met een E-scooter

Route Walcheren is heel geschikt om te rijden als je een elektrische scooter huurt in Vlissingen. Dit is namelijk direct de startplaats van deze prachtige tocht. Reserveer jouw vervoersmiddel wel op tijd, want E-scooter verhuur in Zeeland is enorm populair. Rij een rondje Walcheren met je partner, vriendin of met al jouw vrienden. Gezellig!

Rondje Walcheren: de mooiste E-scooter route mét bezienswaardigheden

1. Vlissingen naar Zoutelande

Deze route begint in Vlissingen. Dit is ook direct de plaats waar je jouw gehuurde E-scooter kunt ophalen. Zodra de verhuurder je alles heeft uitgelegd over het rijden op een elektrische scooter, kan de tocht beginnen. Je zet direct koers richting Zoutelande gemeente Veere.

2. Zoutelande naar Westkapelle

Jouw rondje Walcheren begint direct goed zodra je aankomt in Zoutelande. Breng hier een bezoekje aan vuurtoren ‘t Hoge Licht of het bunkermuseum. Indrukwekkend! Wist je dat Zoutelande in de gemeente Veere het hoogste punt van Walcheren herbergt? Dit betreft een duintop met een hoogte van maar liefst 54 meter. Het uitzicht op de Westerschelde is adembenemend mooi.

3. Westkapelle naar Domburg

Je zet de route voort richting Westkapelle. Een dorp met een behoorlijke historische achtergrond. Het dijkdorp biedt ook leuke bezienswaardigheden die je met jouw gehuurde E-scooter kunt bezoeken. Zoals strandpaviljoen Bluv en de Westkapelse Kreek. Het Landingsmonument in Westkapelle moet je ook zeker gezien hebben.

4. Domburg naar Vrouwenpolder

Als je bekomen bent van al het moois in Westkapelle, stap je op jouw E-scooter en vervolg je jouw rondje Walcheren. Dit keer brengt jouw elektrische vervoermiddel je naar Domburg. Bezoek de Watertoren van Domburg in natuurreservaat de Manteling. Liefhebber van hedendaagse kunst? Dan is het Marie Tak van Poortvliet museum ook een aanrader.

5. Vrouwenpolder naar Veere

Het leuke aan een E-scooter huren in Vlissingen, is dat je via deze route van Domburg ook naar Vrouwenpolder kunt rijden. Bijvoorbeeld om een bezoek te brengen aan museum en Neeltje Jans. Als je een bezoek wilt brengen aan dit waterpark heb je wel een extra accu nodig. Deze kan natuurlijk eenvoudig bijgehuurd worden. Zin in een hapje en drankje? Doe dit dan in stijl op het Banjaardstrand vlakbij Vrouwenpolder of bij Aloha Beach. Even lekker opladen dus!

6. Veere naar Middelburg

Als je de mooiste plekjes van Vrouwenpolder hebt gezien, rijd je met de E-scooter richting Veere. Jouw gehuurde elektrische scooter brengt je naar Fort Rammekens, maar natuurlijk ook naar de Schotse Huizen in het centrum van Veere.

7. Middelburg naar Vlissingen

Van Veere rijd je met de E-scooter naar de laatste plaats van de route Walcheren. Trek voldoende tijd uit voor het bezoeken van Middelburg, want er zijn heel veel mooie bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Zoals het Mini Mundi pretpark voor de kleintjes, maar ook Abdijtoren de Lange Jan én het Stadhuis van Middelburg.

8. E-scooter inleveren in Vlissingen of Middelburg

Met Middelburg als afsluiter, het je het rondje Walcheren helemaal volbracht. Voldaan rijd je terug naar Vlissingen voor het inleveren van de E-scooter. Houd je Middelburg liever als eindstation? Eventueel kun je jouw scooter na overleg met de verhuurder ook hier inleveren. Gelijk een E-scooter reserveren voor de route Zeeuws- Vlaanderen kan ook!

E-scooters huren in Vlissingen of Middelburg

De Zeeuwse Kust en Walcheren verken je het beste op een elektrische scooter. Je wordt niet gehinderd door ronkende uitlaten waardoor je optimaal kunt genieten van rust en ontspanning. Naast ons rondje Walcheren kun je ook kiezen voor onze Zeeuws-Vlaanderen e-scooter route. Inclusief een heerlijke boottocht van Vlissingen naar Breskens. Aanrader!

Call Now ButtonBel ons